Servis şoförü ortalığı birbirine kattı

Servis şoförü ortalığı birbirine kattı Servis şoförü ortalığı birbirine kattı
A- A+
Reklam

Okul servis aracı ile hususi oto sürücüsünün Semerkant Mahallesi Öney Sokak’ta başlayan yol tartışması, Süreyya Sokak’ta tekmeli yumruklu kavgaya dönüştü.

Öney Sokak’ta yola hatalı çıkan hususi araç sürücüsü ile içinde öğrenci bulunan servis aracı sürücüsünün birbirlerine korna çalarak ve ağız dalaşıyla başlayan tartışma, Süreyya Sokak’a taşındı. Aracı yol kenarına çekerek diğer araç sürücüsünün üzerine yürüyen servis şoförü ile hususi araç sürücüsünün tartışması bir anda kavgaya dönüşürken, orada bir işyerinde çalışan hususi araç sürçüşünün dayısının da tartışmaya müdahil olması ile tekme ve yumruklar havada uçuştu. Çevredekilerin araya girmesi ile kavga sona ererken, servis araç sürücüsü olay yerinden uzaklaşırken; “Biraz sonra görüşeceğiz” diye tehditlerine de devam etti.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler