Bakan Kacır Gerede’yi ziyaret etti

Bakan Kacır Gerede’yi ziyaret etti Bakan Kacır Gerede’yi ziyaret etti
A- A+

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, bugün Gerede’ye bir ziyaret gerçekleştirdi.

Gerede Çayında yaşanan kirliliğin önüne geçecek olan Gerede Deri OSB Arıtma Tesisinde incelemelerde bulunan Bakan Kacır’a; Bolu Valisi Erkan Kılıç, AK Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Yeniçağa Belediye Başkanı Recayi Çağlar ve Bakanlık yetkilileri eşlik ettiler.

Gerede Deri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'ni ziyaret eden Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Gerede Deri İhtisas OSB Müdürü Cihat Can’dan arıtma tesisinde yapılan revizyon çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Ardından da beraberindeki heyetle birlikte Gerede Deri OSB Arıtma Tesisinde yerinde incelemelerde bulunan Bakan Kacır’a burada da yetkililerce bilgi aktarıldı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler