Milletvekili Akgül Yedigöller’e dikkat çekti

Milletvekili Akgül Yedigöller’e dikkat çekti Milletvekili Akgül Yedigöller’e dikkat çekti
A- A+

Milletvekili seçildiği günden bu yana AK Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek ve CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş’ten farklı bir profil çizen MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül, son bir senedir olduğu gibi bu hafta sonu da iznini Bolu’da geçirdi.

İzin günlerini Bolu’da geçirerek davetli olduğu programlara katılan, MHP Teşkilat mensuplarıyla da uyumlu bir çalışma içerisinde hareket ederek Parti programlarını da aksatmayan Milletvekili Akgül, sınırlı dakikalarda kendisine kalan zamanını da Bolulularla iç içe geçirmeyi tercih ediyor.

Bu hafta sonunda da yoğun bir program trafiği geçiren Akgül, yakaladığı ilk fırsatta da yanına eşi Nurşen Akgül’ü de alarak, Yedigöller bölgesindeki orman köylüleri ve bu bölgede satış yapan köylülerle bir araya geldi.

Yedigöller yolunda satış yapan ve bu bölgede yaşayan orman köylülerinin taleplerini dinleyen MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül, yol üzerinde el emeği, göz nuru mamullerini satarak geçimlerini sağlayan orman köylüleri ile de sıcak bir sohbet gerçekleştirdi.

Yedigöller’in cazibe merkezi olmasının önemini vurgulayan Akgül yaptığı açıklamada; “Yedigöller sadece Bolu’nun değil Türkiye’nin göz bebeği bir doğa harikasıdır. Yedigöller’i bir cazibe merkezi haline getirmek hem Bolumuz hem de burada yaşayan orman köylülerimiz için önemlidir. Yedigöller yolunun yapılması ve Orman köylülerimizin geçim kapısı, ekmek parası olan bu tezgahlara sahip çıkılması, hatta daha güzel imkanlara sahip olmasını sağlamak, bizlerin ve tüm yetkililerin boynunun borcudur. Orman köylülerimizin her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler