Özcan’dan Kayseri’deki olaylarla ilgili çarpıcı tespitler

Özcan’dan Kayseri’deki olaylarla ilgili çarpıcı tespitler Özcan’dan Kayseri’deki olaylarla ilgili çarpıcı tespitler
A- A+

Suriyeli bir kız çocuğunun yine bir Suriyeli sığınmacı tarafından tacize uğradığı iddialarının ardından Kayseri’de dün akşam saatlerinde gerginlik yaşandı ve halk sokağa döküldü.

Olayla ilgili bir açıklama yayınlayan Kayseri Valiliği, beş yaşındaki çocuğa istismarda bulunduğu iddia edilen Suriyeli sığınmacının gözaltına alındığını açıkladı ve olaylar birkaç saat sonra vatandaşların sağduyusu ile sone erdi.

Olaya Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’dan da tepki geldi.

X hesabında yaptığı açıklamada olayların sorumlusunun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve dönemin Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu olduğunu iddia eden Başkan Özcan; Kayseri’de yaşananlar konusunda yıllardır uyarıyorum. Olmaz kardeşim, ülkemizi işgal ettirdiniz! Bu duruma gelmemizin sebebi Erdoğan-Davutoğlu, bu basiretsiz ikilinin yarattığı sonuç kontrolsüz milyonlarca sığınmacı! Güvenlik güçleri gereğini yapar, halkımızı sükunete davet ediyorum!” ifadelerini kullandı.

Sığınmacılarla ilgili Belediye Başkanı olarak Bolu’da verdiği mücadelenin sonuç verdiğine dikkat çeken Özcan; “Yıllardır verdiğim mücadele Bolu da sonuç verdi. Ülkemizi yöneten irade bana sığınmacıları gönderdim diye yapmadığını bırakmadı! Irkçı dediler, faşist dediler! Ama uzun süre kimse benim böyle olayları engellemeye çalışan bir vatansever olduğumu görmek istemedi! Yarından tezi yok, hatalı iktidar ve sessiz muhalefet bu konuyu derhal konuşmalı!!!dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler