Bolu, Kocadağ'ların mutlu gününde buluştu

Bolu, Kocadağ'ların mutlu gününde buluştu Bolu, Kocadağ'ların mutlu gününde buluştu
A- A+

AK Parti Eski Gençlik Kolları Başkanı ve iş insanı Samet Kocadağ ve eşi Aysun KocadağoğullarıSemih'in sünnet düğününde mutluluklarını sevdikleriyle paylaştı. Bolu Kartal Kır Bahçesi’nde düzenlenen ve yoğun katılımın olduğu bu görkemli etkinlik, protokol üyeleri başta olmak üzere siyaset ve iş dünyasından birçok ismi bir araya getirdi.

Sünnet düğününe MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül, AK Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, Bolu Ülkü Ocakları Başkanı Sedat Tok, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Hicran Çağalı, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Fatih Bayrak, AK Parti’den ve diğer siyasi partilerden önemli isimler katılırken, iş dünyasından da çok sayıda tanınmış sima yer aldı.

Kocadağ ailesinin dostları ve sevenleri, bu özel günlerinde aileyi yalnız bırakmadı. Katılımcılar, samimi ve neşeli bir ortamda keyifli anlar yaşadı.

Bolu Kartal Kır Bahçesi’nin doğal güzellikleri eşliğinde gerçekleştirilen merasimde, Semih Kocadağ erkekliğe ilk adımını attı.

Sünnet düğünü, geleneksel ritüeller ve renkli eğlencelerle renklendi. Misafirler, Kocadağ ailesinin mutluluğuna ortak olurken, yapılan ikramlar ve gösteriler güne damgasını vurdu.

Aysun ve Samet Kocadağ çifti, bu anlamlı günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlarına teşekkür ederek, oğulları Semih’in bu önemli anısını paylaşmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade etti.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler