Başarılı Başhekim emekli oldu

Başarılı Başhekim emekli oldu Başarılı Başhekim emekli oldu
A- A+

Bolu’da 24 yıldır hekim ve Başhekim olarak önemli hizmetlerde bulunan Bolu Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Dr. Hülya Ensari, emekli oldu.

Bir sağlık ocağının alt katında başlayıp, 3 yıl hiç yönergesi olmadan, kendi imkânlarıyla hazırladıkları projeyi hayata geçirerek Bolu Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi’nin 2018 yılında Bolu’ya kazandırılmasına öncülük eden Dr. Hülya Ensari, hastanenin de hem kurucu hem de bugüne kadar da başhekimlik görevini başarıyla yürüttü.

Meslek hayatının devlet hastanelerindeki bölümünü tamamlayarak, alanında halkımıza hizmet vermeye devam edecek olan Ensari, emekliye ayrılması nedeniyle de veda ziyaretleri gerçekleştiriyor.

Son olarak Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı ziyaret eden Ensari, Bolu Belediyesinin verdiği desteklerden ve işbirliğinden dolayı teşekkür etti.

Başkan Özcan da, Bolu’ya uzun yıllardır önemli hizmetleri olan Başhekim Hülya Ensari’ye hizmetleri için teşekkür ederek, yeni yaşamında huzur ve sağlık temennisinde bulundu.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler