Başkan 3 bankayı denetledi

Başkan 3 bankayı denetledi Başkan 3 bankayı denetledi
A- A+

Hizmet binalarında proje dışı imalatlar yapan bankalara yönelik Bolu Belediyesi’nin uzun bir süredir yürüttüğü çalışmalar son aşamaya geldi. Bankaların yetkilileriyle yapılan toplantılardan bir sonuç çıkmayınca Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, yeleğini giyerek 3 bankada bugün ekiplerle denetleme yaptı.

Beraberinde Bolu Belediyesi Başkan Yardımcısı Süleyman Can, İmar Müdürlüğü, Ruhsat Şube Müdürlüğü, İtfaiye Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü ekipleriyle birlikte Halk Bankası, QNB Finansbank ve Albaraka Bank şubelerine giden Başkan Özcan, ekiplerin binalarda yaptıkları incelemeler sonrası proje dışı yapıldığını tespit ettikleri imalatların tutanaklarını banka müdürlerine imzalatarak, teslim etti.

Bazı bankaların projede olan yangın merdivenlerini kapattıkları, bazı bankaların ise yangın güvenliği için yapması gereken işlemleri yerine getirmediği tespit edilen denetimde, bankalara bu eksiklerini düzeltmeleri için süre verildi. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler