Başkan Erdoğan’dan bakın neleri isteyecekmiş

Başkan Erdoğan’dan bakın neleri isteyecekmiş Başkan Erdoğan’dan bakın neleri isteyecekmiş
A- A+
Reklam

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile baş başa görüşme isteğini her fırsatta dile getiren fakat görüşeceği konuları sır gibi saklayan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, nihayet randevu istemesinin sebebini açıkladı.

Bolu için hayati önemi olduğuna inandığı iki konuyu Başkan Erdoğan’a anlayarak, yardım isteyeceğini belirten Özcan, bu konuların ise şehre üçüncü giriş ve hızlı tren olduğunu ifade etti.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan; “TOKİ’nin konut yapmayı düşündüğü Bolu Belediyesi’ne ait Temiz Su Arıtma Tesisinin Bolu ile bağlantısı yok. Bizim Bolu’ya üçüncü giriş gerekiyor dediğimiz yer de orası. Bolu’da otoyolun üst kesimi ile şehrin bağlantısı yok ve şehrin kuzeye açılması gerekiyor. Buralarda sadece viyadük altlarından küçük geçişler bırakılmış.  Şehrin de kuzeye doğru büyümesi gerekiyor. Cumhurbaşkanı ile ne görüşeceksiniz diyorlar. İşte görüşmek istediğim konulardan bir tanesi bu. Birisi de hızlı tren. Bunlar Bolu için hayati meseleler” diye konuştu.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler