Başkan Kavak’tan davet var

Başkan Kavak’tan davet var Başkan Kavak’tan davet var
A- A+

Seben Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen ve bu nedenle geleneksel hale gelen “Geleneksel Kadir Gecesi İftar Programı” bu yıl da Kadir Gecesi olan 17 Nisan tarihinde yapılacak.

Seben Belediye Başkanı Fatih Kavak tarafından yapılan açıklamada; “Geleneksel Kadir Gecesi İftar Programı”nın 17 Nisan Pazartesi günü Seben Belediyesi Çok Amaçlı Salonda yapılacağı ifade edildi.

İlçede yaşayan Sebenlilerin yanı sıra Bolu Merkez ve diğer şehirlerde yaşayan Sebenlilerin yoğun ilgi gösterdiği “Seben Belediyesi Geleneksel Kadir Gecesi İftar Programı” yayınladığı sosyal medya paylaşımıyla Sebenlileri ve tüm Boluluları davet eden Seben Belediye Başkanı Fatih Kavak; “Her yıl hayırsever vatandaşlarımızın da desteğiyle yapmış olduğumuz Geleneksel Kadir Gecesi İftar Programımızda hep birlikte olmak dileğiyle...” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler