Başkan mı Müdürüne, Müdür mü Başkanına para gönderiyor

Başkan mı Müdürüne, Müdür mü Başkanına para gönderiyor Başkan mı Müdürüne, Müdür mü Başkanına para gönderiyor
A- A+
Reklam

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan dün saat 18.00 sıralarında twitter hesabından bir IBAN numarası paylaştı. Yaptığı hatayı fark eden veya yakınları tarafından uyarılan Tanju Özcan IBAN numarası yazan paylaşımını silerken, sosyal medya fenomeni olması sebebiyle bu kısa zaman diliminde paylaşımı 32 bin 200 civarında görüntülenme aldı.

Hesap Müdürüne ait çıktı

Bir bankaya ait IBAN numarasını sosyal medya hesabından paylaşmasının ardından Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın paraya sıkışmış olabileceği için adeta bankaya para yatırma yarışına girdiler. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı sevmeyenlerin dahi makamına duydukları saygıdan dolayı, böyle bir durumu içerleyen binlerce Bolulu hesaplarından gönlünden ne koparsa Başkan Tanju Özcan’a para transferi yaparak yardımcı olmak istediler. Fakat Başkan Özcan’ın sosyal medyadan paylaştığı IBAN numarasının kendisine değil Belediyenin bir biriminin başındaki bir müdürüne ait olduğunu gören yardımsever Bolulular, bu paylaşımın yanlışlıkla yapıldığını anlarlarken, Tanju Özcan’ın neden bir müdürüne ait IBAN numarasını paylaştıklarını ise anlayamadılar.

Bu paylaşım üzerine gün boyu Bolu Halkı tahminde bulunurken; Tanju Özcan’ın Müdürüne borç mu verdiği yoksa Müdüründen borç para mı istediği ya da maddi olarak durumu sıkışık olduğu tahmin edilen Müdürünün hesabına bir tanıdığından para mı göndermesini rica ettiği şeklinde iddialar ortaya atıldı.

CHP’li Meclis Üyesi Bayrak, Cumhuriyet Savcılarına seslendi

Bolu Halkı gün boyu Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın bu gizemli IBAN paylaşımı üzerine tahminlerde bulunurken, Bolu Belediyesinin CHP’li Belediye Meclis Üyesi İlkay Bayrak sosyal medya hesaplarından bir paylaşım yaparak, Cumhuriyet Savcılarına seslendi.

Bayrak paylaşımında; “Hep söylüyorum. Paralar oluk gibi akıyor bir yerlerden bir yerlere sızıyor buhar oluyor. Akşamcı yine bir iş peşindeydi belli ki kendine tam malik olmadığı bir vakitte bir iban paylaştı... Cumhuriyet Savcıları sadece bu iban nedir baksa bir çete bulacak karşısında...

Bu kirli yüzlerden arındıkça Cumhuriyet Halk Partisi pırıl pırıl kalmaya devam edecek!” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler