Seçim olmayınca Boluspor'da resim çektirmek akıllarına gelmedi..!

Seçim olmayınca Boluspor'da resim çektirmek akıllarına gelmedi..! Seçim olmayınca Boluspor'da resim çektirmek akıllarına gelmedi..!
A- A+
Reklam

Bolu dün Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Enes Eminoğlu'nu ağırladı. AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner’in misafiri olarak Bolu’da bulunan Eminoğlu, hazırlanan program kapsamında ilimizde birçok spor tesisini ziyaret ederek, sporcularla bir araya geldi.

Siyasi parti fark etmeksizin siyasiler tarafından sadece seçimler öncesi hatırlanan Boluspor ise seçimlere 7 ay kaldığı ve seçim sürecine girilmediği için AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner’in aklına gelmedi.

Boluspor’a bakış açıları ortaya çıktı

Boluspor’u yaşatmak adına Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte yoğun mesai harcayan Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak’ın kendi imkanlarıyla Ankara’da Bakanlık Bakanlık dolaştığı günlerde gerçekleşen bu ziyaret programına Boluspor’un dahil edilmemesi tepkiyle karşılandı.

Bakanlığa ait bir çok kaynaklardan ve Boluspor Başkanı Savaş Abak’ın sürekli gelir kaynağı yaratmak adına geliştirdiği projelerin Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Enes Eminoğlu'nun da bulunduğu bir masa etrafından tartışmak ve sonuca ulaşmak adına yapılabilecek bir toplantı organize edemeyen AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, Boluspor’u da böyle bir buluşmadan da mahrum bıraktı.

Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak’ın Boluspor’a kaynak yaratmak adına ortaya koyduğu projelere destek vermeyen siyasiler, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Enes Eminoğlu'nu Boluspor Tesislerinden içeriye sokmayarak, Boluspor’a bakış açılarını da gözler önüne serdiler.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler