Başkan olursa Sığınmacı Mahallesi kurar artık..!

Başkan olursa Sığınmacı Mahallesi kurar artık..! Başkan olursa Sığınmacı Mahallesi kurar artık..!
A- A+
Reklam

Yaptığı sosyal medya paylaşımında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a nefret ettiğini dile getirdiğimiz AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Muhammed Emin Demirkol’un, bu nefretinin sebebi “Erdoğan’ın Amerika’nın vicdanına sığınmasıymış”

Hatırlanacağı üzere dün hyaptığımız haberde; Demirkol’un sosyal medya platformu Facebook’daki hesabından “Klavye Mücahitleri” adlı grubun Suriye politikasına tepki amacıyla El Kaide ve IŞİD gibi küresel cihatçı örgütlerin ideolojik köklerinin temelini oluşturan dinî-politik doktrin olan "Selefi cihatçılığın babası" olarak kabul edilen Seyid Kutub’un paylaştıkları “Erdoğan’a nefret” söylemine destek verdiğini duyurmuştuk.

Özellikle “Milli Görüş” çizgisindeki STK ve bunlara bağlı cemaatlerin AK Parti Genel Merkezine yaptıkları baskılar sonrası aday yapıldığı yönünde sık sık hakkında iddialarla gündeme gelen Demirkol’unSeyid Kutub’un; “Batılılardan nefret ediyorum, Amerika’dan nefret ediyorum; ama daha çok Amerika’nın vicdanına sığınan Müslümanlardan nefret ediyorum” sözlerine destek amacıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın resmi ile paylaşması, AK Partililerde şok etkisi yarattı.

Son günlerde Bolu Halkının başta Suriyeliler olmak üzere sığınmacılar konusunda verdiği tepkileri görünce “Suriyelileri göndereceğim” diye açıklama yapan Demirkol’un aslında bunu da oy avcılığı için yaptığı, paylaşımından sonra ortaya çıktı.

Suriye politikasını ABD’yle ortak yürüten Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bile bu yüzden “nefret” duyan AK Parti Adayı Demirkol’un, 31 Mart Seçimlerinde Belediye Başkanı olması halinde Bolu’da “Sığınmacı Mahallesi” kurabileceği Bolu sokaklarında konuşuluyor.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

2 yorum yapılmış

  • Ahmet (1 ay önce)
    Özel sipariş haberlere devam. Besleme medya organlarına en güzel örneklerden biri yayın hayatını devam ettirebilmenin çabası içinde, yazık hem de çok yazık.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Özcan (1 ay önce)
    Şapka düştü kel göründü. Söylemle eylem uyuşmazsa olmuyor maalesef Emin hoca
    %25
    %75
    Yanıtla
Manşet haberler