Başkan Özcan Bolululardan rekor destek istiyor

Başkan Özcan Bolululardan rekor destek istiyor Başkan Özcan Bolululardan rekor destek istiyor
A- A+
Reklam

Türkiye adım adım yerel seçimlere ilerlerken, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da Bolululardan büyük destek gördüğü seçim gezilerini sürdürüyor. 

Özcan bugün Serdar Makine ve Sem-Mak fabrikalarını ziyaret etti. Her iki fabrikada da çalışanlarla bir araya gelen Özcan, 5 yılda yaptıklarını anlattı ve destek istedi. 

İşçiler “İlle de sen” şarkısıyla karşıladılar

Özcan, Sem-Mak fabrikasında işçiler tarafından “İlle de sen” şarkısı eşliğinde karşılandı. 

İşçilerle tek tek tokalaşan Özcan, daha sonra kalabalık işçi grubuna 5 yılda yaptıklarını anlattı ve soruları yanıtladı. 

“Seçimi kazanacağımı biliyorum”

Konuşmasında sığınmacılarla mücadelesinden, proje ve çalışmalara kadar birçok konuya değinen Özcan, “Allah’ın izniyle bu seçimi kazanacağımı biliyorum. Ankette yaptırıyorum, sokağın nabzını da görüyorum” diye konuştu.

Özcan, Bolululardan kuvvetli bir destek beklediğine vurgu yaparak; “Şimdi arkadaşlar ben sizden kuvvetli bir destek istiyorum. Siz beni güçlü bir şekilde seçin. Şu kardeşiniz Bolu’ya daha ne çok hizmetler kazandırıyor görün. O yüzden gelin bu seçimlerde partileri bir kenara bırakalım, tarih yazalım” ifadelerini kullandı.

Bu sözler üzerine işçiler de Özcan’ı alkışlarla desteklediler.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler