CHP'nin listesi %90 tamam

Özel Haber
CHP'nin listesi %90 tamam CHP'nin listesi %90 tamam
A- A+
Reklam

Siyasi Partiler bugün Belediye ve İl Genel Meclis Üyeleri Aday listelerini saat 17.00’ye kadar teslim etmeye hazırlanırlarken, listesi hakkında ser verip sır vermeyen CHP’den ilk bilgilere yine Usta Gazeteci Gökhan Aydın ulaştı.

Buna göre Bolu Belediye Başkanı ve CHP’nin Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan kontenjan listesinde Doktor Ömer Polat, Belediye Başkan Yardımcısı olarak A Takımında yer alan mevcut Belediye Meclis Üyesi Tuna Özcan ve yine mevcut Belediye Meclis Üyesi Resmiye Kahruman’ın isimlerine yer verdi.

MECLİS LİSTESİNDE YOĞUN ÇALIŞMA VAR

Kontenjan için Başkan Özcan rahat bir karar verme süreci yaşarken, CHP İl Başkanı Tahsin Mert Karagöz ve CHP Merkez İlçe Başkanı Çetin Uç ile birlikte yaptıkları Belediye Meclisi Üyeliği Aday listesini ise aldığımız bilgilere henüz tam olarak netleştiremedi.

Mevcut Belediye Meclis Üyeleri Hüseyin Ekrem Serin, Cihan Tutal, Aydan Özdemir, Ahmet Fidan ve Naci Parlak’ın seçilecek yerlerden listeye girecekler. Bu isimlere ek olarak Gazeteci Okay Özcan, İl Kadın Kolları Başkanı Zuhal Işın, iş insanı Murat Ceylan, Galerici Özgür Kesemen, Emekli Eğitimci Cahit Görüş ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Nurettin Güler’in de listeye seçilecek yerlerden girecekleri öğrenildi. 

Listenin bugün öğleden sonra netleşmesi ve Bolu kamuoyu ile paylaşılması bekleniyor.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler