Yaşar Hoca listeye giremedi

Yaşar Hoca listeye giremedi Yaşar Hoca listeye giremedi
A- A+
Reklam

AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi Adaylığı için AK Parti İl Başkanlığından istifaya hazırlanan İl Başkanı Suat Güner’in Genel Merkezden onay alamadığı için yine aday olamadığı iddia edildi. Mevcut İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer tüm uğraşlarına karşılık liste dışı kaldığı iddia edilirken, Merkez köy kökenli adayların veto yediği AK Parti’nin İl Genel Meclisi Aday listesinde sermaye sahibi ilçe kökenli adayların seçilecek yerlerden listeye girmesi dikkat çekti

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner; aday adayı olacağını açıkladığı Genel Seçimlerde Milletvekili adayı olamayınca siyasi rotasını çevirdiği Belediye Başkanlığı adaylığına da ulaşamayınca son liman olan İl Genel Meclisi Üyeliği adaylığında da mutlu sona ulaşamadı. Bugüne kadar iki seçim geçiren ve her seçim öncesi Aday Adaylığını ilan eden Suat Güner, önceki gün haberleştirdiğimiz listede kendisini İl Genel Meclisi adayı olarak birinci sıraya yazdırdığı iddia edilmişti.

Haberimiz sonrası gerek AK Parti Genel Merkezi gerekse de seçime girerken İl Başkanının Teşkilatını yüzüstü bırakacağı tepkileri nedeniyle geri adım atmak zorunda kaldığı iddia edilen Güner’in, adaylıktan vazgeçtiği iddia edildi.

Fatura Yaşar Yüceer’e mi kesildi?

AK Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek’in desteğini alan İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer de tüm uğraşlarına karşılık listeye giremediği iddia edildi. Meclis Başkanıyken 2019 seçimlerinde adının üçüncü sıraya yazılmasına dahi rıza gösteren Yüceer’in özellikle 2018 Genel Seçimlerinden bu yana AK Parti’nin köylerde yaşadığı ciddi oy düşüşünün sorumlusu olarak gösterildiği için listeye giremediği iddia edildi.

İlk sırada Ekrem Çetinkaya

AK Parti Merkez ilçede İl Genel Meclisi Üyesi listesinin birinci sırasına teşkilatlarda ciddi emeği olan ve bir dönem de Bolu Belediye Başkan Yardımcılığı yapan Ekrem Çetinkaya’yı yazdı. AK Parti’nin İl Genel Meclisi Üyesi adayı olarak merkez ilçe köylerinden seçilecek yerden listeye giren tek isim Ekrem Çetinkaya olmuş oldu.

Bir Mudurnulu, bir Kıbrıscıklı

Eski Merkez İlçe Başkanları Ahmet Eker, Adil Esen ve Engin Alemdar gibi merkez ilçe köylerinden yetişmiş isimleri listede değerlendirmeyen AK Parti, aslen Mudurnulu olan Zerrin Yavuz’u ikinci sıradan ve aslen yine Kıbrıscıklı olan Samet Kocadağ’ı da listede üçüncü sıraya yazdığı iddia edildi.

Zerrin Yavuz ve Samet Kocadağ’ın ilçelerinden aday gösterilmeyerek Merkez İlçede değerlendirilmesi dikkat çekerken her iki ismin de iş insanı olması da dikkat çekti.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • Ahmet Kerim (2 ay önce)
    Yaşar hocanın çevirdiklerini bilseydiniz hoca demeye utanırdınız...
    0
    0
    Yanıtla
Manşet haberler