MHP'ye 31 Mart öncesi güçlü katılım

MHP'ye 31 Mart öncesi güçlü katılım MHP'ye 31 Mart öncesi güçlü katılım
A- A+
Reklam

31 Mart Yerel seçimlerine sayılı günler kala, Bolu siyasetinde sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Gelecek Partisinde toplu istifa şoku yaşanırken, İl Başkanı Özkan Güneç ve Partinin Yönetim Kademeleri MHP’ye katıldılar.

Katılım töreninde MHP’ye geçen Güneç ve diğer partililere MHP rozetleri; MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül ve MHP Bolu İl Başkanı Ayhan Çelikkol tarafından takıldı.

Yaşanan katılım sonrası bir açıklama yapan MHP Bolu İl Başkanı Ayhan Çelikkol yaptığı açıklamada; “Gelecek Partisi Bolu İl Başkanlığından istifa ederek MHP saflarına ana kademesi ile katılan; Gelecek Partisi Bolu İl Başkanı Özkan Güneç'e, Merkez ilçe Başkanı Sefer Gülen'e, İl Başkan Yardımcısı Bayram Kaya'ya, Gençlik Kolları Başkanı Utku Erişen'e ve Kadın Kolları Başkanı Elif Aksu'ya teşekkür ederiz. İstifa süreçleri çerçevesinde Gelecek Partisinden istifa ederek Milliyetçi saflara katılım sağlayacak olan İl Başkan yardımcıları, İl yönetimleri, İlçe Başkanları ve yönetimleri, kadın Kolları yöneticileri, gençlik Kolları yöneticilerine de şimdiden teşekkür ederiz. Milliyetçi-Ülkücü Hareket inanmış kadrolarıyla gün geçtikçe büyüyerek çalışmalarına devam etmektedir. Allah'ın izniyle 14 Mayısta olduğu gibi yine 31 Martta mahalli idareler seçimlerinde başarıya imza atacaktır. Partimize yeni katılan tüm üyelerimize teşekkür eder ayırmadan ayrışmadan çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler