CHP'nin Bolu adayları Ankara'da tanıtıldı

CHP'nin Bolu adayları Ankara'da tanıtıldı CHP'nin Bolu adayları Ankara'da tanıtıldı
A- A+
Reklam

CHP Genel Merkezi tarafından Ankara’da gerçekleştirilen Belediye Başkan Adayı Tanıtım programına, Bolu adayları da tam kadro katıldı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel törenin açılışında yaptığı konuşmada, Türkiye genelinde bin 127 aday belirlediklerini söyledi.

Sıkı çalıştıklarının mesajını veren Özel, “Bugün huzurunuza en doğru isimlerle çıkmak için çok çalıştık, ince eledik, sık dokuduk. 11 parti meclisi toplantısı yaptık. Neredeyse kurultaydan bugüne kadar her hafta bir parti meclisi toplantısı yaptık. Toplamda bin 127 aday belirledik” dedi.

Tanju Özcan salondan alkışlı destek

Özel’in konuşmalarının ardından, Türkiye’nin dört bir yanından Ankara’ya gelen adayların tanıtımları gerçekleştirildi. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın adı anons edildiğinde salonun alkışlarla destek verdiği görüldü. Özcan ile birlikte sahneye Dörtdivan Belediye Başkan Adayı Adem Cobuloğlu, Gerede Belediye Başkan Adayı Bekir Uzun, Göynük Belediye Başkan Adayı Ali Oral, Kıbrıscık Belediye Başkan Adayı Emin Tekemen, Mengen Belediye Başkan Adayı Turhan Bulut, Mudurnu Belediye Başkan Adayı Doğan Onurlu, Seben Belediye Başkan Adayı Uygar Oturakdaş, Yeniçağa Belediye Başkan Adayı Nurettin Özkan, Gökçesu Belde Belediye Başkan Adayı Mehmet Yılmaz, Karacasu Belde Belediye Başkan Adayı Ekrem Velioğlu ve Taşkesti Belde Belediye Başkan Adayı Yasin Özdemir de davet edilerek tanıtıldı.

CHP Bolu İl Başkanı Tahsin Mert Karagöz ve CHP Bolu İl Kadın Kolları Başkanı Zuhal Işın Toker’in katılımıyla Bolu’daki CHP’nin belediye başkan adayları ve Genel Başkan Özel toplu fotoğraf çektirdi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler