Bu sefer istifa ediyor

Bu sefer istifa ediyor Bu sefer istifa ediyor
A- A+
Reklam

Bolu Belediye Başkan Aday Adayı olacağı için 6 ay önce istifa edeceğini açıklayan AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, sürpriz yaptı ve İl Genel Meclisi Üyesi olacak.

İl Genel Meclisi Üyesi olabilmek için kıyasıya bir yarışın yaşandığı AK Parti’de listenin başına oturacak olan İl Başkanı Güner, yerini garantilerken, geçmiş dönem Merkez İlçe Başkanı Engin Alemdar’ın da listeye girecek ikinci isim olduğu iddia edildi. 

Buna karşılık mevcut İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer’in de derin bir kulis faaliyeti yürüterek listeye sızmaya çalıştığı iddia edilirken, yine mevcut İl Genel Meclisi Üyesi Zerrin Yavuz’un da listeye girmek için görüşmeler yaptığı iddia edildi.

Eski Gençlik Kolları İl Başkanı Samet Kocadağ’ın, yine eski Merkez İlçe Başkanları Ahmet Eker ve adil Esin’in ise aday adayı olmalarına karşılık, seçilecek yerden listeye giremeyecekleri iddia edildi.

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner dışında listeye girecek isimler netleşmezken, mevcut ve eski Milletvekillerinin listeye müdahil olmaları nedeniyle yoğun bir liste mesaisi yaşandığı iddia ediliyor.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler