İşte AK Parti'nin Belediye Meclis listesi

İşte AK Parti'nin Belediye Meclis listesi İşte AK Parti'nin Belediye Meclis listesi
A- A+

AK Belediye Meclis Üyesi listesini tamamlayan Parti, 20 Şubat tarihinde listesini İlçe Seçim Kuruluna verecek. 

Dün Bolu’ya gelen İl Koordinatörü ve Çorum Milletvekili Yusuf Ahlatçı başkanlığında liste çalışmasını yapan AK Parti’de sürpriz isimler Belediye Meclis Üyesi listesinde kendisine yer buldu.

AK Parti İl Başkanı Suat Güner ve AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Muhammed Emin Demirkol ile AK Parti İl Başkanlığında bir araya gelen Ahlatçı, listenin son halini verdi.

Yapılan çalışma sonrası ilk sürpriz CHP’den yapılan transferle geldi. 2019 yerel seçimlerinde CHP’den Bolu Belediyesi Meclis Üyesi olduktan sonra Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a muhalif olan grup içinde hareket eden ve Milletvekilliği seçimlerinde görevinden istifa eden Cumhur Bandakçıoğlu, AK Parti’de kontenjan listesinde yer aldı.

Yine Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın Belediye Başkan Yardımcılığı görevini 3 yıl yapan İsa Özcan da AK Parti’de kontenjanda yer aldı.

AK Parti Teşkilatlarının sevilen ismi İl Başkan Yardımcısı Cemil Akay da kontenjanda yer alan son isim oldu.

Bunun dışında Belediye Meclis listesi sıralamasında da AK Parti’den Belediye Başkan Aday Adayı olan Reşat Özcan yer bulurken, yine diğer bir aday adayı Selami Konyalıoğlu da seçilecek yerden kendisine listede yer buldu.

Listenin yine ilk sıralarında; İl Kadın Kolları Başkanı Hicran Çağalı, AK Parti eski Merkez İlçe Başkanı Erol Özak, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Oğuzhan Özçelik, Ayşe Bozacı ve İlhami Akca, Nadi Okur, Alaattin Karakaş, mevcut Meclis Üyeleri Uğur Akbay ve Kamuran avcı da seçilebilecek yerlerden listeye yazıldılar.

Ayhan Eren, Mehmet Aydınöz ve İlker Erdoğan da yine listede kendine ilk 15 içinde yer buldular.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler