Listede isimler belirginleşmeye başladı

Listede isimler belirginleşmeye başladı Listede isimler belirginleşmeye başladı
A- A+
Reklam

MHP İl Teşkilatı tarafından dün akşam gerçekleştirilen İlçe ve Belde Belediye Başkan Adayları İstişare Toplantısı sonrası MHP Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak’ın sosyal medyada paylaştığı bir resim adeta MHP Bolu Belediyesi Meclisi Üyeliği Aday Listesinin ipuçlarını veriyordu.

Durak tarafından sır gibi saklanılan fakat kulislerde ismi konuşulan bazı isimlerin fotoğraf karesinde olması, Meclis Üyeliği listesinde de bu isimlerin yer alacağı mesajı olarak algılandı.

KONTENJANDA KİMLER VAR

Durak’ın resminde yer almasa da MHP’nin kontenjan listesinde Merkez İlçe Başkanlığı görevini bırakan Gazeteci Hakan Aydın, Eğitimci/Yazar Muharrem Demirel ve iş insanı Ayhan Tabak’ın yer almasına kesin gözüyle bakılıyor.

MECLİS LİSTESİNDE KAMUOYUNUN BİLDİĞİ İSİMLER VAR

Bolu kamuoyu tarafından tanınan ve sevilen bir liste yapmak için uzun süredir uğraş veren MHP Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak’ın listesinde çok sayıda sürpriz isim yer alıyor.

Bolu’da son 50 yılda sayısalcı olan binlerce gencin eğitiminde ve meslek sahibi olmasında emeği bulunan Zafer Bekler, Avukat Volkan Özcan, Mali Müşavir Şerafettin Özdemir, Bolu Doğa Sporları ve Off Road Kulübü Başkanı Burhan Turan, AK Parti’den istifa ederek MHP’ye katılan sanayi esnafı Zühtü Böçgün, Veteriner Olcay Kocabıyıkoğlu, İş insanı Hamza Avcı, Yukarı Çarşı esnaflarından Filiz Yağlıoğlu ve mevcut Belediye Meclis Üyesi Fatih Silin’in MHP’nin Belediye Meclis Üyeliği Aday listesinde ilk sıralarda yer alması bekleniyor.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler