Başkan Özcan verdikçe, verdi

Başkan Özcan verdikçe, verdi Başkan Özcan verdikçe, verdi
A- A+
Reklam

Bolu Ziraat Odası’nın 18 Aralık Pazar günü yapılacak delege seçimleri için düzenlediği bilgilendirme toplantısına katılan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, seçimler öncesi Başkan Hakkı Fidan için kesenin ağzını açtı.

Ziraat Odası’nın Üyelerini ilgilendiren delege seçimleri hakkında yapılan toplantıya sürpriz bir katılım sağlayan Başkan Özcan, yaptığı konuşmada verdiği vaatlerle adeta Fidan’ın yeniden seçilebilmesi için vaatlerini peş peşe sıraladı.

Eleştirilerin odağındaki binayı kiraladı

Başkan Özcan; geçtiğimiz günlerde sürpriz bir çıkış yaparak Ziraat Odasına ait ve 2016 yılından bu yana ilana çıkmasına karşı kiracı bulamadığı için eleştirilerin hedefi haline gelerek sıkıntı yaşayan Ziraat Odası Başkanı Hakkı Fidan’ı binayı kiralayarak bu dertten kurtarmıştı.

Belediyenin bünyesindeki etüt merkezlerini çalıştıramamasına karşılık, Ziraat Odası binasını etüt merkezi yapacağım diyerek kiralayan Başkan Özcan’ın burası için her ay Bolu Belediyesi kasasından 20 bin lira ödeyeceği iddia edildi.

Odaya arsa vermekle kalmadı binayı da yapacak

Ziraat Odası Başkanı Hakkı Fidan’ı muhaliflerin en çok eleştirdiği konu olan İzzet Baysal Caddesi üzerindeki atıl bina derdinden kurtaran Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, bununla da yetinmeyerek Şubat ayı öncesi yapılacak Oda seçimleri öncesi kesenin ağzını açtı.

18 Aralık Pazar günü yapılacak olan Ziraat Odası delege seçimleri için bilgilendirme toplantısına katılan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, ilk olarak Ziraat Odası ile uyumlu çalıştıklarını söyleyerek, Başkan Fidan ve Yönetimine teşekkür etti.

Ardından da hepsi seçim sonrası yapılacak vaatlerini sıralayan Özcan; “Bolu Patates Pazarındaki Kurutma Tesisine doğalgaz bağlanması yönünde destek vereceğiz. Tarım ve Orman İl Müdürlüğü bitişiğindeki Belediyeye ait boş arsaya yeni Ziraat Odası Hizmet Binasını Belediye olarak yapacağız. Konu encümenden geçtiği ve ilkbaharda ihalesini gerçekleştireceğiz” dedi

Bolu Belediyesi’nin arsasını ücretsiz olarak Ziraat Odası’na vermekle yetinmeyen Başkan Özcan, binanın inşaatının da Odadan bir kuruş çıkmadan Belediye tarafından yapılacağını söyledi.

Elindeki çok sayıda değerli gayrimenkulünün yanında ciddi gelirlere ve kasasında hatırı sayılı parası olan Bolu Ziraat Odası’na; maddi imkansızlıkları yüzünden başladığı bir çok projesini tamamlayamayan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan tarafından yüksek değerdeki arsanın yanında bir de bina inşaatının yaptırılma sözü verilmesine anlam verilemedi.

Hatırlanacağı üzere; geçmiş dönem Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz tarafından; Tabaklar Mahallesindeki Belediye ait boş arsaya Mimarlar Odası hizmet binası yaptırılmış, inşaatın yarı bedeli Mimarlar Odası tarafından karşılanırken, Oda da katkı vermesine karşılık bina için Belediyeye kira ödemeyi kabul etmişti.

ULUFE: Çıkardıkları isyan sonucu tahta oturmasında pay sahibi olduğunu düşündüğü emrindeki askerlere Osmanlı padişahlarının, üç ayda bir törenle maaşvermesine ulufe vermek denir. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

2 yorum yapılmış

  • ahmet (1 yıl önce)
    tebrikler güzel konulara deyiniyorsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Can (1 yıl önce)
    Belediye seçimlerinde Hakkı Fidan oğlunu Belediye Meclisine alsın diye ciddi maddi destek verdiği söyleniyor Sayın Tanju Özcan'-a.Belediye Meclis üyesi olan sahsın babası Hakkı Fidan Ziraat Odası Binası yüzünden ciddi sıkıntıda .Emsal binalardan mal sahipleri aylık ortalama 100 bi,n tl kira alırken Ziraat Odası şuan boş kalan yeri LOKANTADAN BAŞKASINA VERMEM diye ihaleye çıktı o dönem başkası ihaleye giremedi.Binanın farklı kiracılara verilmesinden dolayı ciddi sıkıntı doğdu.Tek kuruluş Belediye imkanları.Tek kelimeyle yazık.!
    0
    0
    Yanıtla
Manşet haberler