Başkan Özcan yine yaptı yapacağını..!

Başkan Özcan yine yaptı yapacağını..! Başkan Özcan yine yaptı yapacağını..!
A- A+
Reklam

Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan ve çokça konuşulan İnci Taneleri dizisinde Dilber karakterine hayat veren Hazar Ergüçlü'nün pavyon sahneleri sık sık tartışma konusu olmuştu.

Bu tartışmalara Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da katılarak, yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

İlginç ve sıra dışı espri anlayışı ile tartışılan ve gündeme gelmeyi çok iyi beceren Özcan bu gün sosyal medyada İnci Taneleri filmindeki Dilber karakterine göndermede bulunarak; “Babamdan kalan tarlayı sattım, sana Bolu’dan ev aldım. Türkiye’nin en güzel şehri Bolu’ya bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Paylaşımının altına Hazar Ergüçlü'nün pavyondaki oyun oynama sahnesinin ve ardından Bolu’dan kareler koyan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, yeni bir tartışmanın fitilini ateşleyerek, yine gündeme gelecek bir harekette bulunmuş oldu.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler