Başkan Özcan’a 14 Burda AVM’de yoğun ilgi

Başkan Özcan’a 14 Burda AVM’de yoğun ilgi Başkan Özcan’a 14 Burda AVM’de yoğun ilgi
A- A+
Reklam

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan seçim çalışmalarını hafta sonu 14 Burda AVM’de sürdürdü. AVM’de yoğun ilgi gören Özcan, esnaf ve vatandaşlarla bol bol fotoğraf çektirdi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler öncesi 5 yılda yaptıklarını anlatıp, yeni dönem için Bolululardan destek istemeye devam ediyor. 

Özcan, hafta sonu Paşaköy Mahallesi’ndeki 14 Burda AVM’yi dolaştı. AVM’deki kafe ve mağazaları ziyaret eden Özcan, esnaf ve vatandaşlarla sohbet edip, desteklerini aldı.

Yoğun ilgi gördü

Hafta sonunu AVM’de geçiren vatandaşlar ise yoğun ilgi gösterdiği Özcan’ı, 5 yılda yaptıkları çalışmalardan ve sığınmacılar konusundaki tutumundan dolayı kutlayıp, desteklerini iletti. Bolu’nun 5 yılda çok geliştiğini ve güzelleştiğini belirten Özcan ise destekleri için vatandaşlara teşekkür edip, seçilmesi halinde Bolu’yu daha da güzelleştireceğinin sözünü verdi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler