Başkan Özcan’a çağrıda bulundu

Başkan Özcan’a çağrıda bulundu Başkan Özcan’a çağrıda bulundu
A- A+
Reklam

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın 2023 Genel Seçimleri öncesi kullandığı; “Erdoğan, Cumhurbaşkanı seçilirse 2024 yılında yüzde 100 kazanacağımı bilsem de aday olmayacağım” sözlerini bugün fikrinin değiştiğini söyleyerek; “O konuşma adaylar belli olmadan önce yapılmış bir konuşmaydı. Bunlar kıvırmak için söylemiyorum. O zamanki ortamda söylenmiş olan sözler. Sonrasında baktım ki, bizlerde buraları bırakıp gidersek Türkiye sadece sarıdan ibaret olacak. Yani AKP'nin renginde. O yüzden tavrımda bir değişiklik oldu, o gün ki düşüncelerim ile bugün ki düşüncelerim değişebilir. Ülkenin şartları değişebiliyor” açıklaması, yine gündem oldu.

Bir çok ulusal kanalda Özcan’ın bu tavrı “kıvırma” olarak değerlendirilirken, geçtiğimiz akşam 24 TV’de yayınlanan programda Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç ise konuya farklı bir değerlendirme getirdi.

24 TV Genel Yayın Yönetmeni Ömer Özkök ile birlikte yaptıkları programda Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan hakkında çarpıcı iddialarda bulunan Gazeteci Genç; “Tanju Özcan sana sesleniyorum. Aday olursan hayatının en ağır travmasını yaşarsın” dedi.

Özcan’ın seçimler öncesi kullandığı kelimeleri “fikrim değişti diyerek” yeniden değerlendirmesini de “Allah affetsin” sözleriyle yorumlayan Gazeteci Hikmet Genç; Bolu ve çevresini çok iyi bildiğini vurgulayarak, Boluluların Tanju Özcan’ın kalitesini gördüğünü ve bir daha seçilme şansının olmadığını da iddia etti.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler