Başkan Özcan’dan İl Başkanlarına hodri meydan

Başkan Özcan’dan İl Başkanlarına hodri meydan Başkan Özcan’dan İl Başkanlarına hodri meydan
A- A+
Reklam

Mart 2024’de yapılacak yerel seçimler için Belediye Başkan Aday Adayı olmak isteyenler için siyasi partilerin verdiği müracaat sürelerinin dolmasına sayılı günler kala, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan meydan okudu.

Daha önceden Bolu Belediye Başkan Aday Adayı olacağını ilan eden AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner ve Bolu Belediye Başkanlığını alacakları yönünde iddialı açıklamalarda bulunan MHP Bolu İl Başkanı İlhan Durak’a sosyal medya hesaplarından çağrıda bulunan Başkan Özcan, iki İl Başkanına da “acemi siyasetçiler” olarak seslendi.

İstifa süresinin bitmesine 10 gün kaldığını hatırlatan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan paylaşımında, “Bolu AKP ve Bolu MHP İl Başkanı kardeşlerim; şurada kaldı 10 gün. Hem Belediye Başkan Adayı olmak istiyorsunuz hem de görevlerinizden istifa etmiyorsunuz.

Sizi gidi acemi siyasetçiler.

Allah muhafaza, istifa etmeyi unutup aday olamazsınız diye yazıyorum. Bir abi olarak sizi uyarmayı kendime bir borç bildim ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler