Başkan ve Eşi 10 bin Boluluya Aşure ikram etti

Başkan ve Eşi 10 bin Boluluya Aşure ikram etti Başkan ve Eşi 10 bin Boluluya Aşure ikram etti
A- A+

Bolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Mübarek Muharrem ayı dolayısıyla her yıl olduğu gibi bu yılda 10 bin kişilik aşure hazırlattı. Solmaz Ana Aşevi aşçılarınca hazırlanan aşureler, düzenli yemek desteği alan ihtiyaç sahiplerine, resmi kurumlara ve Kent Meydanı’nda vatandaşlara ikram edildi.

Başkan Özcan ve eşi Meral Özcan halka aşure ikram etti

Kent Meydanı’nda öğleden sonra gerçekleşen ve halkın yoğun ilgi gösterdiği aşure dağıtım etkinliğe Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ile eşi Meral Özcan, belediye başkan yardımcıları ve bazı müdürler katıldı. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve eşi Meral Özcan, meydandan geçen ve stantlardaki vatandaşlara aşure ikram ederek mübarek Muharrem Aylarını kutladı. Binlerce adet aşure kısa sürede tükenirken, vatandaşlar ikramları dolayısı ile Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve belediye ekiplerine teşekkür etti.

Başkan Özcan’a yoğun ilgi

Aşure dağıtım etkinliğinde Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da yoğun ilgi gördü. Birçok vatandaş, Özcan’a sevgi gösterisinde bulunarak çalışmaları ve söylemleri dolayısıyla kutladı ve hatıra fotoğrafı çektirdi. Almanya’da yaşadığını söyleyen bir kişinin “Sizi o kadar seviyor ve takdir ediyoruz ki, sırf bu yüzden Bolu’dan ev aldık ve sizin için oy kullandık” şeklindeki sözleri Özcan’ı bir hayli mutlu etti.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler