Başkan’ı eşi de protesto etti

Başkan’ı eşi de protesto etti Başkan’ı eşi de protesto etti
A- A+
Reklam

Gölcük Tabiat Parkı sınırları içerisinde Bolu Belediyesi tarafından yaptırılan 25 adet bungolovun kiraya verilmesi kararının çıkmasının beklenildiği Bolu Belediyesi Meclisi’nin bu akşamki toplantısına Gölcük Platformu Üyelerinin protestosu damga vurdu.

Yaklaşık 100 kadar Gölcük Platformu Üyesi Belediye Meclis Salonunu birleşim öncesi hınca hınç doldururken, belki de dünyada bir ilke de tanıklık edildi.

Protestocuların en önünde yer alan kişi, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın eşi Meral Özcan’dı. Oturumun başlamasıyla birlikte Gölcük Platformu Üyelerinin slogan ve alkışlı protestolarına eşlik eden Meral Özcan, kararın yeniden Komisyona havale edilmesi sonrası da en çok sevinç yaşayan isimlerin başında geldi.

“Bende seni protesto ediyorum, akşam eve geç geleceğim”

Bu arada da dünyada bir ilke tanıklık ettik. Bir Belediye Başkanının eşi tarafından protesto edildiği bir olay yaşadık. Bir taraftan demokrasi açısından mutlu oldum. Karı koca aynı düşünmek zorunda değil. Gerçi ben de seni protesto ediyorum, bu akşam eve geç geleceğim. O nasıl demokratik hakkını kullanıyorsa Ben de demokratik hakkımı kullanacağım” sözlerini kullanarak salonda gülüşmelere neden oldu.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler