Başkan’ın telefonla para isteme huyu mu var?

Başkan’ın telefonla para isteme huyu mu var? Başkan’ın telefonla para isteme huyu mu var?
A- A+
Reklam

Sosyal medya hesabından Bolu Belediyesinde birim sorumlusu olarak görev yapan personeline ait IBAN numarası paylaşacak kadar şeffaf olan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, telefonla adını kullanarak para isteyenlere itibar edilmemesi çağrısında bulundu.

Geçtiğimiz hafta personelinin IBAN numarasını paylaşan ve ardından silen Tanju Özcan, bu IBAN numarasına yönelik kamuoyunu aydınlatmazken, Başkanın zor durumda olduğunu düşünerek bu hesaba para yatıranların paralarının da geri verilip verilmediği ise bilinmiyor.

Kendisi gönül rahatlığı ile IBAN numarası paylaşan Başkan Özcan’ın, Bolu Belediye Başkanlığı aracılığıyla bugün vatandaşları telefon dolandırıcılarına karşı uyarması dikkat çekti.

Bolu Belediye Başkanlığı tarafından vatandaşlar, Bolu Belediye Başkanı ve yardımcılarının adını kullanarak telefonla ‘para’ isteyen kişilere karşı uyarıldı.

Yapılan uyarıda; Bolu’da son günlerde Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve Başkan Yardımcılarının adı kullanarak para talep etme durumunun sıkça yaşandığı belirtildi. Bolu Belediye Başkanlığı tarafından konuya ilişkin, telefonla para isteyen kişilere itibar edilmemesi konusunda vatandaşlar uyarıldı.

Başkan ve Yardımcıları normalde telefonla para mı istiyor ki vatandaş itibar etsin..!

Bir iş insanı ya da sade bir vatandaşın Belediye Başkanının kendisinden durup dururken para istemeyeceği gerçeği ortadayken, Bolu Belediyesinin yaptığı bu uyarıya anlam verilemedi. O zaman vatandaşın aklına ise “Başkan ve Yardımcıları normalde telefonla para mı istiyor?” sorusu geliyor.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler