Hıghway’de Zafer Bayramı coşkusu marşlarla yaşanacak

Hıghway’de Zafer Bayramı coşkusu marşlarla yaşanacak Hıghway’de Zafer Bayramı coşkusu marşlarla yaşanacak
A- A+
Reklam

Milli ve dini bayramların coşkusunu yaptığı organizasyonlarla Bolu Halkı ile birlikte kutlayan HıghWay Outlet, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı da görkemli bir etkinlikle kutlayacak.

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında HighWay Outlet, düzenleyeceği bando gösterisiyle tüm ziyaretçilerine 30 Ağustos zaferinin ruhunu ve coşkusunu yaşatacak.

30 Ağustos Çarşamba günü, 14.00-16.00 saatleri arasında gerçekleşecek Bando Gösterisi ile büyük zaferin coşku dolu sesi HighWay Outlet’te yükselmeye başlayacak. Bando ekibinin muhteşem gösterisiyle birlikte bu büyük zaferin ruhunu yansıtan marşlar hep bir ağızdan söylenecek ve alışveriş merkezi ziyaretçileri 30 Ağustos Zaferi’nin 101. Yıldönümünde unutulmaz bir gün yaşayacaklar.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler