Sahibine çekmeyen mal harammış..!

Sahibine çekmeyen mal harammış..! Sahibine çekmeyen mal harammış..!
A- A+
Reklam

Bolu Belediyesi’ni 4.5 yılda sürüklediği ekonomik açmaz nedeniyle geçmiş dönem Belediye Başkanlarının kazandırdığı gayrimenkulleri yok pahasına satarak günü kurtarmaya çalışan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu Belediyesini sadece ekonomik değil, yönetimsel olarak da bitirmiş gözüküyor.

Bolu Belediyesine aldığı binin üzerindeki torpilli personele uygulanan ayrımcılık, personel arasındaki iş barışını bozarken, yine bu personellere uygulanan maaş adaletsizliği, Bolu Belediyesi çalışanları arasında huzursuzluk yaratıyor.

Eş, dost ve akraba kontenjanından Bolu Belediye Başkan Yardımcılıklarını dolduran Tanju Özcan, işleyişi sağlayacak bu Başkan Yardımcılarından da liyakat sahibi olmadıkları için verim alamazken, sosyal medya hesaplarından Bolu Belediyesinin çok çalışıyormuş algısını yaratmak adına günlerini geçiriyor.

Makam odasının karşısında günlerdir yatan “Nostalji Tramvayı” ise Bolu Belediyesi’ndeki başıboşluğun ve liyakatsiz kişilerin iş başında olduğuna en güzel örnek olarak göze çarpıyor.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan döneminde hizmete sokulan ve trafiğe kapalı İzzet Baysal Caddesi’nde nostaljik bir hava yaratması nedeniyle Bolulularca beğenilen ve özellikle de şehir dışından Bolu’ya gelen misafirlerin ilgi gösterdiği “Nostalji Tramvayı”, nedendir bilinmez artık çalışmıyor.

Hafta sonu Belediyenin karşısında şarja takılı vaziyette bırakılan “Nostalji Tramvayı” yerinden iki gün boyunca kımıldamazken, Bolu’da en yoğun gün olan Bolu Pazarı (Pazartesi) günü de aynı şekilde işlevsiz bir halde bekledi.

Nostalji Tramvayına binmek isteyen vatandaşlar kapılarını zorlayarak içeri girmek isterlerken, birçok vatandaş da binemediği için önünde hatıra fotoğrafı çektirmek zorunda kaldı.

İlgili Daire Müdürünün ve eş, dost ve akraba kontenjanından Bolu Belediye Başkan Yardımcılıklarının da ilgisizliği nedeniyle günlerdir şarja takılı vaziyette Bolu Belediyesinin tam karşısında yatan nostalji tramvayı da sahibine çekmeyen mal harammış sözünü doğrularcasına “Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan gibi görüntü var, icraat yok” misali işlevsiz vaziyette yatıyor.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler