Tanju Özcan provokasyona devam ediyor

Tanju Özcan provokasyona devam ediyor Tanju Özcan provokasyona devam ediyor
A- A+
Reklam

Göçmenlere yönelik sözleri ve paylaşımları ile gündem olan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, özellikle ülkede infial yaratmak için yapılan provakatif sosyal medya paylaşımlarını kendi sosyal medya hesaplarından da paylaşmaya devam ediyor.

Bu paylaşımların provakatif olduğu Devlet kurumlarınca da açıklanmasına karşılık, yaptığı paylaşımları kaldırmayarak ülkede huzuru bozmaya çalışan provokatörlere çanak tutan Tanju Özcan, son olarak Suriyeli olduğunu iddia eden bir kişinin, Türkiye’de açtığı lokantada Türk çalıştırmak istemediğini söylediği paylaşımın, yalanlanmasına karşılık yine de paylaşımını silmiyor.

Görüntülerin yayılıp infial yaratmasından sonra harekete geçen Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığına bağlı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi asıl gerçeği ortaya çıkardı.

Merkez’den yapılan açıklamada, Türkiye'de yaşayan Suriyeli bir esnafa ait olduğu iddia edilen videodaki kişinin Türk vatandaşı olduğu vurgulandı.

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi yaptığı açıklamada, "Türkiye'ye sığınan bir Suriyeli: Türkler gelip lokantamda çalışmak için iş istiyor. Ben de onlara diyorum ki, 'Ben yabancı çalıştırmıyorum.'" iddiasıyla paylaşılan görüntülerdeki şahıs, O.A.D. isimli tiyatro oyuncusu bir Türk vatandaşıdır. Asılsız iddialara itibar etmeyiniz." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığına bağlı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi asıl gerçeği ortaya çıkaralı 2 gün olmasına karşılık kendi sosyal medya hesabından; “Ulan zibidi Suriyeli, bir de utanmadan dalga geçiyor. Senin gibi yaratıkları, ülkemize davet edenlere yazıklar olsun. İşte tam da bunlar yaşanmasın diye, Bolu’da hiçbir sığınmacıya iş yeri ruhsatı vermedim. Bu işyeri derhal tespit edilip, ilgili belediye tarafından mühürlenmelidir”  sözleriyle yaptığı paylaşımı ise kaldırmayı tercih etmiyor.

Daha önceden de bu tür provakatif amaçlı  kendisini Suriyeli gibi gösteren kişilerce infial yaratmak için yapılan paylaşımları kullanarak trollenen Tanju Özcan, geçmişteki bu paylaşımları da halen sosyal medya hesabında duruyor.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler