Yaşar Yüceer ismi CHP’lilerin bile aklına gelmezdi!

Yaşar Yüceer ismi CHP’lilerin bile aklına gelmezdi! Yaşar Yüceer ismi CHP’lilerin bile aklına gelmezdi!
A- A+
Reklam

AK Parti ve CHP Bolu Teşkilatları, İl Başkanlıklarında yaşanacak değişim heyecanını bugünlerde yaşarlarken, ortaya atılan iki ismin Parti Gruplarına rağmen işbirlikleri, önümüzdeki günlerde Bolu’da siyasi hayatın daha da renkleneceğini gösteriyor.

AK Parti’de İl Başkanı olarak İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer’in ismi ön plana çıkarken, CHP’de de bir başka İl Genel Meclisi Üyesi Erhan Beykoz ismi siyasi kulislerde favori adaylar arasında geçiyor.

Aynı zamanda İl Genel Meclisinde CHP Grup Başkanı olan Erhan Beykoz ile İl Genel Meclisi Başkanı olan AK Partili Yaşar Yüceer’in Türkiye’deki İl Genel Meclislerinde görülmemiş düzeyde iş birliği ve uyumları Bolu’da sıklıkla konuşulurken, iki simin de aynı anda İl Başkanı olmaları durumunda da bu uyum ve iş birliğinin siyaset sahnesinde de sürüp sürmeyeceği merak ediliyor.

Yaşar Yüceer’in ismi AK Parti İl Başkanı olarak CHP’lilerin bile aklına gelmezdi

İl Genel Meclis Başkanı olarak koltukta oturduğu iki dönem sonunda AK Parti’nin köylerdeki oylarının yarıya düşmesi nedeniyle Partililer tarafından oy kaybının sorumlusu olarak gösterilen Yaşar Yüceer, diğer taraftan da CHP’lilerle olan ilişkileri nedeniyle de hep gündeme geldi.

İlk döneminde gösterdiği vasat Başkanlık nedeniyle İl Genel Meclisi listesine girip girmeyeceği tartışılan Yaşar Yüceer, İl Genel Meclisi Başkanı olmasına karşılık kendisinin 3’ncü sıradan aday gösterilmesini içerlememişti.

Yerel Seçimler sonrası İl Genel Meclisi Başkanlığı için AK Parti’nin grup kararı alarak bir ismi belirlemesine karşılık CHP Grubu ile işbirliği yaparak İl Genel Meclisi Başkanlık koltuğuna oturan Yaşar Yüceer, daha sonra da adeta koltuğa oturmanın diyetini ödercesine Türkiye’de görülmemiş uygulamalara imza atmıştı.

İl Özel İdaresine ait şirketlerin Yönetim Kurullarına muhalefetten önceki dönemlerde isimler alınmazken, CHP işbirliği ile koltuğa oturan Yaşar Yüceer, şirket yönetim kuruluna CHP’li isimleri almaya başlamış ve onların da huzur hakkı almalarına imkan sağlamıştı.

Türkiye’deki 81 ilde hiçbir İl Genel Meclisi Başkanı Komisyonlarda görev almazken, kendisini en yoğun çalışan İmar Komisyonuna yazdıran Yaşar Yüceer buradan da huzur hakkı parası almaya hak kazanırken, 50 bin liraya yaklaşan maaşıyla da hep gündem de kalmayı başardı.

İl Genel Meclisi Üyelerinin her birinin her ay 20 ila 25 bin lira arasında değişen rakamlarda maaş almasına kamuoyunun verdiği tepkiye sessiz kalan AK Partili İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer ve İl Genel Meclisi CHP Grup Başkanı Erhan Beykoz’un partilerine İl Başkanı olup olmayacakları önümüzdeki günlerde belli olacak.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler