Bayrak Ailesi’nin mutlu günü

Bayrak Ailesi’nin mutlu günü Bayrak Ailesi’nin mutlu günü
A- A+

İlimizin lojistik ve taşımacılık sektörünün en önemli firmalarından olan Bayraklar’ın sahibi Zafer ve Elmas Bayrak’ın oğulları, AK Parti geçmiş dönem İl Gençlik Kolları Başkanı Fatih Bayrak’ın kardeşi Recep Bayrak ile Altuntaş Ailesinin biricik evlatları Zeynep Altuntaş, evlendiler.

Hıghway Küçük Melek Düğün Salonunda gerçekleşen muhteşem düğüne Bayrak ve Altuntaş Ailelerinin yakınları ve sevenleri adeta akın ederken, AK Parti İl Başkan Vekili Cemil Akay, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Hicran Çağalı, İl Genel Meclisi Başkanı Ekrem Çetinkaya da yol arkadaşları Fatih Bayrak’ı bu mutlu gününde yalnız bırakmadılar.

www.bolupostası.com Gazetesi olarak Bayrak ve Altuntaş Ailelerini tebrik ediyor, Zeynep ve Recep Bayrak çiftimize ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler