Yarenler’in yeni lideri Enes Evcil oldu

Yarenler’in yeni lideri Enes Evcil oldu Yarenler’in yeni lideri Enes Evcil oldu
A- A+

Türk Futbol tarihine damga vurmuş ve futbol camiasına adını ezberletmiş tribün gruplarının en başında gelen Boluspor’un taraftar grubu Yarenler’de, bayrak değişimi yaşandı.

Kırmız beyazlıların iç saha ve dış saha tüm maçlarında yanında yer alarak tribünde 12. Adam vazifesini layıkıyla yerine getiren Yarenler Taraftar Grubunun, iki sezondur liderliğini yapan Ali Eren Öztürk, bayrağı Enes Evcil’e devretti. 

2024-2025 sezonun başlamasına sayılı günler kala tribünde yaşanan bu değişimle dün olduğu gibi bundan sonraki maçlarda da Boluspor’a en güçlü desteği, Enes Evcil liderliğindeki Yarenler Taraftar Grubunu vermesi bekleniyor.

Yarenler Taraftar Grubundan konu ile ilgili yapılan açıklamada ise; “Geçtiğimiz iki sezon Yarenler Taraftar Grubu Liderliğini yürüten Yarenler Grubuna Büyük emekler vermiş olan Ali Eren Öztürk arkadaşımız görevini, birlikte mücadele ettiği Enes Evcil'e devretmiştir. Ali Eren Öztürk'e vermiş olduğu mücadele için teşekkür ederken yeni liderimiz Enes Evcil'e başarılar diliyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler