Belediye'nin ağır misafirleri vardı..!

Özel Haber
Belediye'nin ağır misafirleri vardı..! Belediye'nin ağır misafirleri vardı..!
A- A+
Reklam

Bolu Belediyesi tarafından düzenlenen “Bolu Belediyesi Köyler Arası Futbol Turnuvası” tüm heyecanıyla devam ederken, dün akşam oynanan müsabakalara AK Parti Teşkilatları tam kadro katılım sağladılar.

Organizasyon tarafından “Köyler Arası Futbol Turnuvası” düşüncesiyle başlanılan fakat Turnuva için gerekli 25 bin liralık sponsorluk bedelinin İl Özel İdaresi ya da doğru ifadeyle İl Genel Meclisi’nin siyasi otoritesi tarafından sahiplenmemesi sonrası Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın destek vermesiyle hayata geçen organizasyon bilindiği üzere “Bolu Belediyesi Köyler Arası Futbol Turnuvası” olarak Karaçayır’da tüm heyecanıyla devam ediyor.

Takımlarını desteklemek veya spor müsabakasını seyretmek için Karaçayır’a her yaştan ve her kesimden binlerce Bolulu akın ederken, dün akşam Bolu Milletvekili Arzu Aydın, AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer ve AK Parti Teşkilat Mensupları da maçları izlemek için tribünde dün akşam yerlerini aldılar.

İlk olarak organizasyon Komitesinde yer alarak böylesine başarılı etkinliğe imza atan Köy Muhtarlarını tebrik eden Milletvekili Aydın, İl Başkanı Güner ve İGM Başkanı Yüceer daha sonra da müsabakası olan takımlarla hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmediler. Tribünlerdeki coşkuya ortak olan Milletvekili Arzu Aydın, İl Başkanı Suat Güner ve İGM Başkanı Yaşar Yüceer böylelikle binlerce Bolulu gibi birlik ve beraberlik ruhunun, coşkunun had safhada yaşandığı “Bolu Belediyesi Köyler Arası Futbol Turnuvası”nın heyecanını binlerce Bolulu gibi iliklerine kadar hissettiler.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler