Çocukların Tanju Amcalarından isteği var

Özel Haber
Çocukların Tanju Amcalarından isteği var Çocukların Tanju Amcalarından isteği var
A- A+
Reklam

“Haydi Çocuklar Bu Film Tam Sizlik” sloganıyla Bolu Belediyesi tarafından 12 Ağustos Cuma akşamı Masal Parkta yapılan sinema etkinliği çok sayıda Bolulu aileye çocuklarıyla birlikte keyifli anlar yaşattı.

Açık hava etkinliğinde çocuklar ve aileleri, dev ekranda animasyon filmi izlemi izlerken, bir yandan da hem evden getirdikleri hem de Bolu Belediyesi tarafından dağıtılan ikramlıkları yiyerek yıllar sonra yeniden hatırlayacakları bir anıyı yaşamış oldular.

Yapılan etkinlikten duydukları memnuniyeti ifade eden aileler Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a teşekkür ederlerken, çocuklar da Tanju Amcalarından bu film gösteriminin devam etmesi ve bir sonraki gösterimi birlikte seyretme isteğinde bulundular.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler