Hayırlı olsun Bolu…

Özel Haber
Hayırlı olsun Bolu… Hayırlı olsun Bolu…
A- A+
Reklam

Bolu Belediyesi tarafından Cumhuriyet Caddesi’nde yürütülen garip çalışmasından yaptığımız araştırmalara göre CHP’li ve İyi Parti’li Belediye Meclis Üyeleri rahatsızlar. AK Partili ve MHP’li Meclis Üyeleri de herhangi bir resmi bu güne kadar açıklama yapmasalar da onların rahatsız oldukları da ifade ediliyor. Caddede bulunan esnaf ve buradaki apartmanlarda yaşayan halk zaten komple rahatsız. Ama ne hikmetse çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Caddede yolda oluşan kod farkından tutun da dükkanların kaldırımla sıfır noktasında birleşmesinden yaratacağı ilerideki olumsuzluklara, yapılan işin kalitesizliğinden yolun daralması nedeniyle oluşacak trafik kaosuna da kadar nereden baksanız elinizde kalan bu çalışmadan yetkili yetkisiz, vatandaş velhasıl herkes rahatsız ama Caddede çalışmalar sürüyor.

Vatandaşlar ve esnaflar rahatsızlıklarını özellikle bu çalışmadan sorumlu olan Belediye Başkan Yardımcısı Gülden Özaydın’a bildirdiklerini ama seslerini duyuramadıklarını söyleyerek; “Madem ki Halka rağmen bu çalışma yapılıyor, o zaman Caddenin adını da Gülden Özaydın Caddesi olarak değiştirsinler” ifadelerini kullandılar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • H.Hakan Alpaslan (1 yıl önce)
    İYİ Parti Bolu Belediyesi Meclis Üyesi H.Hakan Alpaslan olarak haberin için de geçen İP partisi işçi partisidir. Tüzüğümüzde de belirtildiği gibi İYİ Partinin kısaltması yoktur. Partimizin adi İYİ Partidir. Lütfen düzeltme rica ediyorum. Saygılarımla
    Editörün Notu: Hakan Bey uyarınız için teşekkür ediyoruz. Haber metninde gerekli düzeltme yapılmıştır.
    0
    0
    Yanıtla
Manşet haberler