Bolu 9 bin yeni öğrencisini bekliyor

Bolu 9 bin yeni öğrencisini bekliyor Bolu 9 bin yeni öğrencisini bekliyor
A- A+
Reklam

YKS tercih sonuçları bugün adayların erişimine açıldı. YKS tercih sonuçları https://sonuc.osym.gov.tr adresinden erişime açıldı

Kayıtlar 22-26 Ağustos arası

Öte yandan Üniversite kayıt tarihleri de ÖSYM Başkanlığınca açıklandı. Üniversite kayıtları 22-26 Ağustos 2022 tarihinde yapılacak. Elektronik üniversite kayıtları ise 22-24 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Bolu’ya 9 bin yeni öğrenci gelecek

Açıklanan sonuçlara göre Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’ne bu yıl yeni kayıt yaptıracak 6 bin 700 öğrencinin de bölümleri belli oldu. Yabancı öğrenci kontenjanından da bu yıl 2 bin 500 öğrencinin geleceği Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’ne böylelikle tüm kontenjanların dolması halinde 9 bin 200 yeni kayıt yaptıran öğrenci gelmiş olacak. ÖSYM Başkanlığından yapılan açıklamada ilk tercih döneminde kontenjaların %90 seviyesinde dolduğu ifade edildi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler