İndirim var, ürün yok..!

Özel Haber
İndirim var, ürün yok..! İndirim var, ürün yok..!
A- A+
Reklam

Tarım Kredi Kooperatif marketlerinde 30'dan fazla üründe indirimli satışlar bu sabah başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatının ardından Tarım Kredi Marketlerinde bugün başlayan indirim marketlerde yoğunluk oluşturdu.

Bugün başlayacağı açıklanan indirim duyurusunun ardından sabah erken saatlerde Bolu’daki Tarım Kredi Marketlerinin tüm şubelerinin önünde kuyruklar oluştu.

 Kapıların açılmasıyla birlikte marketlere giren vatandaşlar ise adeta şok yaşadılar. Çünkü indirim vardı ama özellikle vatandaşların almak istediği şeker ve ayçiçeği gibi bazı temel ürünler market raflarında zaten 1-2 saat içinde tükendi.

Marketlerde ise öğleden sonra adeta kaos yaşandı. Yağ ve şeker almak isteyen vatandaşların bu ürünlerin olmaması nedeniyle market çalışanlarına tepki gösterdiği ve zaman zaman da gerginlikler yaşandığı görüldü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın zincir marketler başta olmak üzere marketlerde yaşanan fahiş fiyat artışlarının önüne geçmek ve vatandaşı ekonomik anlamda rahatlamak için aldığı bu karar vatandaş tarafından memnuniyetle karşılanırken, Tarım Kredi Kooperatifi yetkililerinin uygulamada gerekli hazırlıkları yapmamaları yüzünden istenilen memnuniyeti yaratmadığı gözlendi.

İndirim uygulanan ürünler

Tarım Kredi Kooperatifleri tarafından indirim uygulanan ürünler şunlar:

“Makarna, un, salça, pirinç, bulgur, mercimek, nohut, fasulye, şeker, ayçiçek yağı, zeytinyağı, tavuk ürünleri, tam yağlı süt, yarım yağlı süt, yumurta, peynir, tereyağı, bal, zeytin, çay, Türk kahvesi, patates, kuru soğan, karpuz, kavun, çamaşır deterjanı, bulaşık deterjanı, çamaşır suyu, sıvı sabun, peçete, rulo havlu, kolonya, bebek bezi”

Et ürünlerindeki indirimler ayrıca duyurulacak

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler