16.08.2022 (Salı) Vefat İlanları

16.08.2022 (Salı) Vefat İlanları 16.08.2022 (Salı) Vefat İlanları
A- A+
Reklam

1- Merhum Ali Oflaz ve Arzu Oflaz’ın oğulları, Mukaddes Oflaz’ın eşi, Ayşe, Hatice, Semra, Selda’nın ağabeyleri, Melih Oflaz ve Meltem Ok’un babaları, Milli Eğitim İl Müdürlüğü'nden emekli; KADİR OFLAZ vefat etmiştir. 

     Cenazesi bugün Kıbrıscık ilçesi Deveören Köyünde kılınacak Öğle ve Cenaze Namazı sonrası aynı Köy Mezarlığına defnedilecektir.

      Saat 10:30 da Aktaş Camii önünden araç kaldırılacaktır.

      2- Kuzörendağlı Köyü halkından, Yaşar Danışman, Seher Elikkaya, Döndü Öztürk, Şerif Akça ve Nazile Uzun’un kardeşleri, Nuray, Elif ve Çiğdem Danışman’ın babaları, DURMUŞ DANIŞMAN vefat etmiştir.

      Cenazesi bugün Kuzuörendağlı Köyünde kılınacak İkindi ve Cenaze Namazı sonrası aynı Köy Mezarlığına defnedilecektir.

       3- Mengen İlçesi Karaşeyhler Köyü Kalemler Mahallesinden sakinlerinden Cemile Altunyurt’un eşi, Özlem Yılmaz, Arif ve Özgür Altunyurt’un babaları; NURETTİN ALTUNYURT vefat etmiştir.

       Cenazesi bugün Mengen ilçesi Karaşeyhler Köyü Kalemler Mahallesinde kılınacak Öğle ve Cenaze Namazı sonrası Kalemler Mahallesi Mezarlığına defnedilecektir.

      4- Mengen İlçesi Türkbeyli Mahallesi sakinlerinden Nihat Ünlü, Nebahat Çepni ve Satı Canyurt’un babaları, Sevgi Ünlü’nün kayınpederi; NİZAMETTİN ÜNLÜ vefat etmiştir. 

      Cenazesi bugün Mengen ilçesi Türkbeyli Mahallesi Caminde kılınacak Öğle ve Cenaze Namazı sonrası Türkbeyli Mahallesi Mezarlığına defnedilecektir.

"Vefat Eden Hemşerilerimize Cenabı Hakk'tan Rahmet, Yakınlarına Başsağlığı ve Sabırlar Dileriz..."

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler