Belediyenin kepçesi balkonunu yıktı

Belediyenin kepçesi balkonunu yıktı Belediyenin kepçesi balkonunu yıktı
A- A+
Reklam

Bolu Belediyesi ekipleri tarafından Tabaklar Mahallesi Kutucular Sokak’ta gerçekleştirilen kaldırım çalışmaları sırasında kaldırım sökümü gerçekleştiren bir kepçe sokak üzerinde bulunan binanın birinci katındaki balkona çarptı. Çarpanın etkisi ile balkonda hasar oluşurken daire sahibi yaşanan olay ile ilgili suç duyurusunda bulunacağını belirtti.

Kepçe operatörü ve Belediye yetkililerini çalışmalar sırasında uyardığını ve buna karşılık terslendiğini iddia eden daire sahibi kadın basın mensuplarına yaptığı açıklamada; “Kepçenin kaldırım söktüğü sırada kepçe operatörü ve yetkililere söyledim. Binaya vurabilirsiniz küçük kepçe ile yapın diye rica ettim. Bana kepçe operatörü ‘İşimizi senden mi öğreneceğiz’ diye cevap verdi. Sonra ben içeri geçtim. Arkamdan gürültü koptu. Dönüp baktığımda balkonum yıkılmıştı. Ben şimdi yaşanan olayla ilgili tazminat davası açacağım. Ben söylemiştim” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler