Binler meydanı doldurdu

Binler meydanı doldurdu Binler meydanı doldurdu
A- A+

Türkiye'nin ilk yerli ve milli otomobili olan TOGG Bolu'ya geldi. TOGG'u görmek için akın eden vatandaşlar valilik meydanını adeta miting alanına çevirdiler.

Bolu AK Parti İl Başkanlığı tarafından Türkiye'nin ilk yerli ve milli otomobili olan TOGG'u görmek için gelen Bolulular valilik meydanını adeta miting alanına çevirdi.

Binlerce vatandaş TOGG'u görmek için valilik meydanına akın ederken vatandaşlar TOGG ile fotoğraf çektirebilmek için büyük çaba sarf ettiler.

TOGG'un Bolu’ya getirilmesinde büyük çabası olan İl Başkanı Suat Güner alana gelen vatandaşlara teşekkür ederek, "Bolu halkına çok teşekkür ediyorum. Bugün burayı adeta miting alanına çevirdiniz. Bu manzara Pazar günü yapılacak seçimlerin sonucunda adeta bir işareti" dedi.

Meydana milletvekilleri adayları Yüksel Coşkunyürek, Arzu Aydın, Kazım Konak'ta gelerek vatandaşlara teşekkür ettiler.

TOGG'u görmek isteyen vatandaşlar bugün geç saatlere kadar ilk ve yerli otomobili valilik meydanında görebilecekler.

 

 

 

 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler