“Konuşursam yarın otobüse çıkartmazlar”

“Konuşursam yarın otobüse çıkartmazlar” “Konuşursam yarın otobüse çıkartmazlar”
A- A+
Reklam

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın hedefinde bu sefer Millet İttifakı içerisinde yer alan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu vardı. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başta olmak üzere CHP’li bir çok eleştirilerde bulunan ve bazen de konuşmalarını alaycı bir şekilde eleştiren Özcan, bu sefer de diline Ahmet Davutoğlu’nu doladı.

Bu akşam gerçekleşen Bolu Belediyesi Meclisi Mayıs ayı ikinci oturumunda Davutoğlu’na göndermede bulunan AK Parti mensubuyken yürüttüğü Başbakanlık görevi sırasında bildiklerini anlatması durumunda mevcut Hükümet yetkililerinin dışarı çıkamayacaklarını söylediği açıklamasına atıfta bulundu.

Davutoğlu’nun bu açıklamayı yapmasının üzerinden 4 yıl geçmesine göndermede bulunan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan; “Bildiklerimi bir anlatsam diye diye seçimi getirdi” dedi.

Daha önce CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve birçok CHP’li isme yönelik eleştiriler sonrası yaşadıkları ve yarın Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla Bolu’da düzenlenecek miting aklına Tanju Özcan; “Neyse konuşmayayım, yarın miting var otobüse çıkartmazlar şimdi” diyerek kendi kendini frenledi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler