Saçmaladıkça, saçmaladı..!

Saçmaladıkça, saçmaladı..! Saçmaladıkça, saçmaladı..!
A- A+
Reklam

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Erzurum mitinginde yaşanan Türkiye demokrasi tarihine yakışmayan görüntülerden sonra, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Millet İttifakı liderlerinin aksine ortamı gerdikçe gerdi.

Yaşanan olaylar sonrası dün gece sosyal medya hesaplarından paylaşımlar yaparak 9 Mayıs Salı Günü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yapacağı miting alanını, kavga alanına dönüştürmek için çağrılar yapan Tanju Özcan, yaptığı paylaşımlarla şaşkınlık yarattı ve Boluluların tepkisini çekti.

Bolu tarihinin en çok resmi koruması olan Belediye Başkanı olduğunu da unuttu. Yanında bulunan resmi korumanın yanında makam katında da hemen hemen her köşesinde polis koruması altında bulunan ve kendi evi Bolu Belediyesinin parlamentosu olan Bolu Belediye Meclisi Başkanlık koltuğunda da Zabıta kalkanı altında oturan Özcan, sosyal medyada ise tam bir kabadayı olarak sağa sola sataşmayı ihmal etmedi.

“Domuz bağınızı da getirin”

Türkiye Demokrasi tarihinin en güzel seçim mitinglerinin örneğinin verildiği Bolu’da yarın yapılacak mitingi adeta savaş meydanına çevirmek için teröristlere çağrı yapan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan paylaşımında; “Gelebilecek misiniz? Yer, Bolu Belediye önü,9 Mayıs salı…saat 13:00.. Domuz bağınızı da getirin, yüreğiniz yetiyorsa.. Köroğlu’nun torunları olarak bekliyor olacağız… pislik yaratıklar.. Ekrem Başkan da geliyor.. yarım kalan hesabınızı tamamlayın yüreksiz Hizbullahçılar.. Allah ne takdir ettiyse o olur.. Hodri meydan teröristler” ifadelerini kullandı.

Erzurum’daki Hizbullahçılar, Gerede’yi hatırlatmış

Erzurum’da yaşanan çirkin görüntülerin sebebinin Hizbullahçı teröristler olduğunu iddia eden Tanju Özcan, bunun bir suikast girişimi olduğunu söyleyerek, bu olayın kendisine Gerede’de yaşanan olayı hatırlattığını belirtti.

Hizbullahçı teröristlerce yapıldığını iddia ettiği Erzurum’daki suikast girişimini Gerede’de 1975 yılında yaşanan olaya benzetme çirkinliğini de diğer bir paylaşımında gösteren Tanju Özcan; “Bugün Erzurum’da, Sayın Ekrem İmamoğlu’na AKP’nin ortaklarından olan hizbullahçı teröristler tarafından yapılan hain suikast girişimini nefretle kınıyorum. 

Bu olay, en son 23 Haziran 1975’de Gerede’de Bülent Ecevit’e yapılan taşlı saldırıyı hatırlattı. Sizin zihniyetiniz bu tür provokasyonları hep seçimi kaybedeceklerini anladıklarında yapar. Gerede’deki 1975 saldırısından sonra Bülent Ecevit sandıkta size nasıl bir tokat vurduysa, aynı tokadı 14 Mayıs’ta Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’ndan yiyeceksiniz.

Bu Hizbullahçı teröristlerin yüreği yetiyorsa Sayın Kılıçdaroğlu ve Sayın İmamoğlu 9 Mayıs Salı günü Bolu Belediyesi önünde olacak. Yiyorsa hadi gelin bakalım.

Köroğlu’nun torunları, Dadaş kardeşlerimiz kadar sakin olmayabilir” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler