“Gerçek sosyal demokratlar CHP’ye oy vermeyecek”

“Gerçek sosyal demokratlar CHP’ye oy vermeyecek” “Gerçek sosyal demokratlar CHP’ye oy vermeyecek”
A- A+

AK Parti Bolu Milletvekili Adayı Kazım Konak, seçim çalışmaları sırasında karşılaştığı CHP’li seçmenin birçoğunun 14 Mayıs seçimlerinde oyunu AK Parti’ye vereceklerini açık yüreklilikle söylediklerini belirtti. 

Kendisini yedi göbek CHP’li olarak tanıtan bir esnaf ile yaşadığı diyaloğu anlatan Konak; esnafın kendisine bu sefer AK Parti’ye oy vereceğini söylediğini anlattı. 

Seçmenin çok bilinçli ve takım tutar gibi parti tutmadığını vurgulayan AK Parti Bolu Milletvekili Adayı Kazım Konak, “Vatandaşlarımız her şeyi çok iyi takip ediyor” dedi. 

Seçim çalışmaları kapsamında CHP’li bir esnafı ziyaret ettiğini anlatan Konak, “Esnaf ziyaretlerimiz sırasında bir esnafımızın dükkanına girdim. Selam verdim. Kendimi tanıttım. Esnafımız yedi göbek CHP’li olduklarını söyledi. Ben de önemli değil size selam vermek istedim, dedim. Esnafımız sonra bana dedi ki; “bu sefer oyumuzu size vereceğiz.” Esnaf kardeşimiz bunun nedenini de Millet İttifakının ki özellikle CHP kanadının sahadaki; terör örgütleriyle ilgili açıklamaları, hapistekileri çıkartacağız, özerklik vereceğiz gibi söylemleri yüzünden bu sefer AK Parti’ye oy vereceklerini söyledi. Vatandaşlarımız her şeyi çok iyi takip ediyor. Ne olduğunu çok iyi biliyor. Vatandaşlarımızın bu ferasetine bu terazisine her zaman güvendik. Terör örgütleriyle kol kola giren bizim partimiz de olsa oy vermeyiz dedi esnafımız. Ben de gerçek sosyal demokrat sizlersiniz dedim. Böyle bir diyaloğumuz da oldu” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler