Reklam

Şampiyon Ceren, aydınlık Türkiye için “AK Parti” dedi

Şampiyon Ceren, aydınlık Türkiye için “AK Parti” dedi Şampiyon Ceren, aydınlık Türkiye için “AK Parti” dedi
A- A+

3 defa Dünya şampiyonu olan Ceren Yılmaz, genç yaşına rağmen tam bir AK Parti sevdalısı. Yılmaz Mengen ilçesine gelen AK Parti Bolu 1’nci sıra milletvekili adayı Yüksel Coşkunyürek ağabeyini ilçe girişinde karşıladı. Yılmaz, Coşkunyürek ve AK Parti ekibinin her zaman yanında olduğunu ifade ederek “AK Parti bizim geleceğimiz. Ben bir AK partili olarak, geleceğim ve arkadaşlarım için durmadan yorulmadan çalışmaya devam edeceğim” dedi.

AK Parti Bolu 1’nci sıra milletvekili adayı Yüksel Coşkunyürek Mengen ilçesini seçim çalışmaları dolayısıyla ziyaret etti. Coşkunyürek ilçe girişinde partililer tarafından coşkuyla karşılandı. Karşılama ekibinde AK Parti Mengen ilçe teşkilatına üye olan ve Muay Thai Sporunda 2 Avrupa ve 3 Dünya Şampiyonluğu elde eden Ceren Yılmaz’da yer aldı. tam bir AK parti sevdalısı olan genç sporcu AK Parti’nin gelecek vizyonuna inandığını söyledi. Coşkunyürek’in seçim çalışmalarında her an yanında olan genç sporcu AK Parti’ye olan bağlığını şu sözlerle ifade etti:

CUMHURBAŞKANIMIZ VE GENEL BAŞKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN’I ÇOK SEVİYORUM

Ben AK Partiliyim. AK parti’nin bize sunduğu geleceğe inanıyorum. Ülkemi gururla 3 defa Dünya şampiyonu olarak, 2 defada Avrupa şampiyonu olarak temsil ettim. İnşallah elimden geldiği kadar ülkemizin bayrağını dalgalandırmaya devam edeceğim. Seçimde benim kararım AK Parti. Arkadaşlarımı da yaşıtlarımı da AK Parti’ye oy vermeye davet ediyorum. Bizim daha güzel günlerde yaşabilmemiz için var gücüyle çalışan bir liderimiz var. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı çok seviyorum ve sonuna kadar onun yanındayım. AK Parti bizim geleceğimiz. Ben bir AK partili olarak, geleceğim ve arkadaşlarım için durmadan yorulmadan çalışmaya devam edeceğim.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler