Bolu Basını Ablasını kaybetti

Bolu Basını Ablasını kaybetti Bolu Basını Ablasını kaybetti
A- A+

Bolu Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü olarak uzun yıllar görev yapan Bolu basının ablası Nurhan Yılmaz hayatını kaybetti.

Her zaman insanlara yardımcı olmak için çabalayan, yüzü hep gülen Bolu Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü olarak yıllarca görev yapan Nurhan Yılmaz uzun süredir yakalandığı amansız hastalıkla mücadele ediyordu. Bu amansız hastalıktan kurtulamayan Nurhan Yılmaz bugün hayatını kaybetti.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • Fuat BAYRAMOĞLU (11 ay önce)
    Allahu Teala rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Hep iyilikleriyle karşılaştık. Hiçbir zaman biz basın mensuplarına, üvey evlat gibi davranmadı. Hep güler yüzlü insani tavırları ilelebet, Yüreğimizde yaşayacak. Allahu Teala sevdiği seçtiği kulları hürmeti r, taksiratların affetsin. Mekanı cennet olsun inşallah..
    0
    0
    Yanıtla
Manşet haberler