Türker Ateş farkı..!

Türker Ateş farkı..! Türker Ateş farkı..!
A- A+
Reklam

CHP Bolu Milletvekili Aday listeleri açıklandığında en yüksek sesle 1. Sıra Adayı Türker Ateş’e muhalefet ederek eleştiri bombardımanına tutan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve CHP Eski İl Başkanı Cahit Çıngı, seçim çalışmalarında Ateş’in yanından ayrılmıyorlar.

Türker Ateş’e yönelik ağır eleştirilerde bulunarak listeye duydukları tepkiyi sosyal medya hesaplarından Bolu kamuoyu ve CHP’lilerle paylaşan Özcan ve Çıngı’nın bu çarklarındaki en önemli sebebinin Türker Ateş olduğu iddia edildi.

Kendisine yönelik ağır eleştirilerde bulunan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve CHP Eski İl Başkanı Cahit Çıngı’nın bu dönüşümlerinde, yıllarca Bolu Ticaret ve Sanayi Odasında Yönetim Kurulu Başkanlığı yapan Türker Ateş’in idarecilik ve kulis tecrübesinin etkili olduğu Bolu kamuoyunda konuşuluyor.

Çıngı; “Türker Ateş CHP’li değil”

Hatırlanacağı CHP Eski İl Başkanı Cahit Çıngı aday listeleri ilan edildiğinde yaptığı açıklamada; “Bolu'da yaşayan herkes bilir ki Sn. Türker Ateşin CHP’yle uzak yakın hiçbir ilişkisi yoktur. Aksine geçmişte CHP’yle yakın görünmekten dahi ürktüğünü biliyorum. Sağ kulvarda bulunan partilerden aday olmayı düşünse kimse yadırgamaz” sözleriyle Türker Ateş’e ağır eleştirilerde bulunmuştu.

Tanju Özcan “R” yaparak yine şaşırtmadı

Türker Ateş’in aday adaylığı girişimi nedeniyle sosyal medya hesabından TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na tepki gösteren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da; “Rifat Hisarcıklıoğlu siyaset baronluğuna soyunmuş. Her partiye birkaç asker milletvekili yerleştirme peşinde. Kimsenin emeği ile oynama hakkın yok, sen ticaretine bak”,  “Biz heyecanla yerli ve milli aracımız TOGG’u beklerken; partiler listelerini YSK’ya teslim edince TOBB diye bir parti çıktı karşımıza. Maşallah her partiden ciddi kontenjan almışsın. Sn TOBB Genel Başkanı @RHisarciklioglu, Meclis Grubu kuracak sayıya ulaştın mı?” paylaşımlarında bulunmuştu.

Ardından da hiçbir şey olmamış gibi Türker Ateş ile samimi pozlar veren Özcan’ın bu dönüşümü ise Bolu kamuoyunda; “Her zamanki gibi geri vites yaptı” olarak yorumlanmıştı. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler