Reklam

Nurhan Ablamızı ebediyete uğurladık

Nurhan Ablamızı ebediyete uğurladık Nurhan Ablamızı ebediyete uğurladık
A- A+

Yakalandığı amansız hastalıkla mücadelesini dün kaybederek vefat eden Bolu Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Eski Müdürü Nurhan Yağlıoğlu Yılmaz’ın cenazesi gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Cenazeye, Bolu Valisi Erkan Kılıç, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu üyeleri, gazeteciler, ailesi, yakınları ve sevenleri katıldı.

Bolu Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler eski Müdürü Nurhan Yağlıoğlu Yılmaz, sağlık durumunun kötüye gitmesi üzerine Ankara Başkent Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılmıştı. Nurhan Yağlıoğlu Yılmaz'ın 06 Mayıs Cumartesi öğleden sonra uzun zamandır mücadele ettiği amansız hastalığa yenik düştü.

Merhume Nurhan Yağlıoğlu Yılmaz'ın cenazesi Kalıcı Konutlar Camisinde kılınan öğle ve cenaze namazının ardından Dodurga mahallesinde bulunan mezarlığa defnedildi.

www.bolupostası.com Gazetesi Ailesi olarak merhumeye Allah’tan rahmet, Yılmaz'ın ailesi, yakınları ve sevenlerine sabır ve başsağlığı dileriz.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler