CHP’yi sabote mi ediyor?

CHP’yi sabote mi ediyor? CHP’yi sabote mi ediyor?
A- A+
Reklam

14 Mayıs’ta gerçekleşecek olan 13. Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri öncesi CHP Bolu Teşkilatları gece gündüz sahada çalışılırlarken, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın bu çalışmalara katılmaması kafalarda soru işaretleri uyandırdı.

Türker Ateş’in CHP 1’nci Sıra Bolu Milletvekili Adayı olarak Genel merkez tarafından ilan edilmesi sonrası buna yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla tepki gösteren Özcan, kameralar önünde Türker Ateş ile samimi görüntüler verse de seçilmesi için gerekli desteği vermediği gözlendi.

Adayların netleştiği 10 Nisan tarihinden bu yana geçen bir aylık süreçte Merkez’de CHP’nin hiçbir siyasi saha çalışmasına katılmayan Başkan Özcan, bu güne kadar 2 köy, 4 ilçe ve 1 beldede yapılan CHP seçim çalışmalarına katıldı. Bu süreçte 5 günlük Kıbrıs tatiline de giden Özcan, İstanbul’da oynanan Beşiktaş-Galatasaray derbisinde de yerini almayı ihmal etmedi.

Seçmen yoğunluğunun olduğu Merkez İlçenin Belediye Başkanı olmasına karşılık merkezdeki hiçbir mahalle ve esnaf gezisine katılmayan Tanju Özcan’ın bu tutumuyla ilgili de farklı iddialar Bolu siyasi kulislerinde konuşuluyor.

Özcan’ın; Türker Ateş’in başarısız bir sonuç almasını istediği ve böylelikle “Ben olmazsam Bolu’da CHP Milletvekili ve Belediye Başkanı çıkartamaz” kozunu elinde bulundurmak için çalışmalara katılmadığı iddiaları kamuoyunda sıklıkla konuşuluyor.

Diğer bir iddia ise; başarısız bir Belediye Başkanlığı süreci yaşayan Tanju Özcan’ın, Bolu Halkından gelecek tepkiler nedeniyle merkez ilçede sahaya çıkmasının Bolu CHP Teşkilatları tarafından istendiği ve bu yüzden ilçe programlarına gönderildiği de Bolu siyasi kulislerinde konuşulan diğer bir iddia olarak gündeme geliyor.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler